Bàsquet

Gran repte per avaluar la millora

El MoraBanc Andorra visita la pista del Baskonia en cerca del quart triomf seguit

Gran repte per avaluar la millora

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc posarà a prova aquesta tarda la seva millora amb la visita a la pista del Baskonia (17.00 hores), on buscarà sumar la quarta victòria consecutiva a l’ACB per seguir obrint forat respecte a les posicions de descens. No serà, però, gens fàcil, i és que al davant hi haurà un dels equips d’Eurolliga, i que arriba de guanyar, per cert, a la pista de l’Estrella Roja a la màxima competició continental. És cert que el conjunt basc va endur-se un pal després de quedar fora de la Copa del Rei, però en les últimes setmanes està mostrant una millor cara després de la destitució de Joan Peñarroya per fitxar Dusko Ivanovic i d’haver reforçat la plantilla. Lezkano no podrà tenir encara Tyson Pérez (podria reaparèixer la setmana vinent contra el Joventut), així com tampoc Stan Okoye, ni la ja coneguda absència de Chris Czerapowicz.

Més enllà del Baskonia i el que el MoraBanc trobarà a Vitoria, els tricolors estan demostrant que són capaços de competir a tot arreu, com ja han fet als altres tres camps d’Eurolliga (Barça, Madrid i València), on van tenir serioses opcions d’endur-se la victòria. En aquest sentit, el tècnic tricolor Natxo Lezkano va assenyalar que “és un repte difícil, naturalment, però hem demostrat que podem competir davant d’equips Eurolliga, i més fora de casa”, i va agregar que “hem d’anar allà sense complexos, com ho hem fet fins ara, amb una mentalitat guanyadora”. A més, l’entrenador va cloure que “juguem a casa o a fora, sempre tindrem opcions de guanyar, però també podem perdre”.

Des del vestidor, el base Ádám Somogyi va destacar que “per a tots els partits de Lliga no cal motivació extra, i menys quan jugues davant equips Eurolliga i en escenaris com el que jugarem”, i sobre la situació de l’equip va agregar que “en atac estem bé, les estadístiques de la Lliga parlen per si soles, però l’entrenador ens fa treballar sempre amb l’objectiu de millorar a darrere, que és d’on comença tot”. A més, va cloure que “l’ambient és més complicat quan estàs en mala dinàmica, però per sort som bons amics i estem units, això ha sigut clau”.

tracking