Esquí de muntanya

Victòries de Rémi Bonet i Emily Harrop a Arinsal

Oriol Olm acaba en 32a plaça, i Adrià Bartumeu ho fa en la 42a

Un instant de la cursa individual celebrada ahir.GRANDVALIRA RESORTS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Rémi Bonet i Emily Harrop van endur-se la victòria a la cursa individual de la Comapedrosa Andorra, la prova que va obrir la Copa del Món d’esquí de muntanya celebrada a Arinsal. Bonet va imposar-se en la cursa masculina amb un temps d’1 h 30’15”, superant en 25 segons el gal Thibault Anselmet i en 1’34” el també francès Xavier Gachet. Pel que fa a la participació andorrana, Oriol Olm ha tingut a tocar el top 30 després de ser 32è (va patir una caiguda al tram final que va impedir-l’hi), mentre que Adrià Bartumeu va ser 42è.

A la cursa femenina, Harrop no va donar cap opció a les seves rivals i va fer un temps d’1 h 33’15”, imposant-se a la italiana Alba de Silvestro i a la francesa Célia Perillat-Pessey.

La Copa del Món tindrà el punt final avui amb la disputa de la prova vertical amb un traçat de 3,5 quilòmetres i 720 metres de desnivell amb la sortida a la pista de Les Marrades i l’arribada al Xalet Igloo. Arnau Soldevila i Adrià Bartumeu seran els representants d’Andorra, mentre que la participació d’Oriol Olm està en dubte després de la caiguda d’ahir.

tracking