Futbol

Total confiança de l'FC Andorra en el projecte Sarabia

Gerard Piqué i la cúpula de l’FC Andorra no entenen el projecte sense la direcció a la banqueta de l’actual entrenador

Eder Sarabia i Jaume Nogués, després del partit contra el Leganés.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els resultats són sempre un jou que mai es pot desatendre i, en el cas de l’FC Andorra, l’han abocat als llocs de descens quan falten 18 jornades i després de sumar només cinc punts dels darrers 30 en joc. Queda molta Lliga i el club tricolor, tot i reconèixer i no oblidar que la situació és complicada, té el convenciment que el millor remei i la medicina perfecta és mantenir la serenitat i reforçar la confiança en tot allò que ha portat l’equip a l’elit per primer cop a la seva història. El màxim accionista del club i president de Kosmos Holding, Gerard Piqué, ja ho va escenificar a Saragossa. Una reunió informal amb el mateix Eder Sarabia i Jaume Nogués va servir per analitzar la situació i per subratllar la confiança en tot el treball que s’està fent més enllà dels resultats i la conveniència de reforçar l’equip a falta d’una setmana per tancar el mercat d’hivern.

Eder Sarabia no té cap dubte de la seva capacitat per redreçar la situació i que aquest és l’estil, irrenunciable, perquè la temporada acabi amb l’objectiu de la permanència segellat. El tècnic se sent fort i 100% convençut del model de joc de sempre. Encara més, Sarabia no entén el futbol d’una altra manera i així ho defensarà sempre i per sobre de tot. Després de la derrota a La Romareda ho va deixar ben clar: “Si creguéssim que per guanyar hi ha un altre camí, ho hauríem proposat des de la primera jornada. Amb aquests jugadors, que saben tot el que ens ha portat fins aquí, tinc clar que aquesta proposta ens ha donat molt més que no ens ha tret. A més, si jo hagués de fer una altra cosa i transmetre unes altres idees, no ho sentiria ni ho sabria fer”.

Sarabia ha fet un pas endavant aquesta temporada en la gestió emocional i de certes situacions i, tot i no estar preocupat futbolísticament, sí pels resultats evidentment, sap que té una plantilla jove i que el millor fitxatge al mercat d’hivern és aconseguir que els jugadors facin un pas endavant i apugin el nivell. “Si pensem que la solució als nostres mals o el salvador ens ha de venir de fora, ens estem equivocant”, va deixar anar a Saragossa.

REFORÇOS D’HIVERN

En aquest sentit, la direcció esportiva, encapçalada per Jaume Nogués, segueix treballant per intentar aconseguir alguna incorporació, sempre que –i això és condició sine qua non– millorin les prestacions dels futbolistes actuals. A només una setmana per al tancament del mercat, el club no descarta qualsevol escenari, fins i tot que no arribi ningú. El que sembla clar és que el darrer dia serà clau i es podrien desencallar algunes de les opcions que ja es tenen sobre la taula, sobretot la de l’extrem, i els moviments podrien afavorir l’arribada de dos jugadors més en altres dues posicions. El que sembla segur és la sortida d’Anderson Arroyo aquesta mateixa setmana.

tracking