Rugbi

El VPC es passeja al camp del RC Badalona

L’equip de Dani Raya segueix intractable i sense rebre cap assaig

El VPC va tornar a assolir una victòria contundent.VPC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova exhibició del VPC Andorra, que va superar al RC Badalona per un contundent 6 a 78, en la quarta jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor Catalana. Els tricolors compten per victòries tots els seus partits i són, de moment, l’únic equip de la categoria que encara no ha rebut cap assaig en contra.

Ahir va tornar a exemplificar-se la superioritat del VPC envers el seu rival amb un recital ofensiu i quatre assajos de Víctor Casajuana i les sis transformacions i un assaig de Pep Arasanz. Els tricolors van marxar a vestidor amb un incontestable 6 a 40 –el Badalona va anotar dos cops de càstig que van deixar un miratge provisional de 6 a 12– i quan faltaven 12 minuts per acabar el partit, facturat el resultat definitiu, van aixecar el peu de l’accelerador.

L’equip de Dani Raya no reprèn la competició fins al dia 11 de febrer, quan rebrà també a Prada de Moles l’altre equip invicte del grup en aquesta segona fase, el Gòtics RC, amb el que serà, sens dubte, una final anticipada, atès l’estat de forma dels dos conjunts. El quadre barceloní va superar el Sitges per 29 a 10 a les instal·lacions de la Foixarda i també ha sumat quatre triomfs.

tracking