Futbol

L'FC Andorra no aixeca el cap

L’FC Andorra cau per la mínima contra l’Elx i segueix en descens allargant el mal moment de resultats

Els tricolors Lobete i Pampín, després de la derrota al Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha manera. L’FC Andorra segueix de pega i passarà una setmana més en zona de descens després de perdre per la mínima (0-1) contra l’Elx en un duel decidit per un gol de Nico Castro al minut 81. Tot i que amb un guió futbolístic diferent pel domini inicial dels visitants i amb uns tricolors força més verticals, l’equip es va tornar a veure condemnat al tram final en un partit amb alts i baixos en què potser van merèixer un pèl més. En tot cas, la derrota, quarta consecutiva i 13a de la temporada, els deixa penúltims a la classificació, a dos punts de la salvació.

No van arrencar gens bé els tricolors, dominats per l’Elx i sense saber gaire bé del tot què fer amb la pilota.Tot i la sensació de perill, els visitants no van arribar a generar tampoc cap ocasió clara, més enllà d’algun xut llunyà. L’acostament més perillós, de fet, va ser amb una falta directa de Nico que Ratti va poder atrapar molt segur. Entremig, l’FC Andorra va demanar una expulsió per una entrada en planxa a Karrikaburu, en una acció en què l’àrbitre va assenyalar falta al navarrès. Els tricolors estaven fent un mal partit, però de cop i volta van canviar la tecla i van arribar tres ocasions clares. La primera amb una pilota a l’espai per a Benito, que va desfer-se bé del seu marcador, però que no va encertar la rematada, i just després Calvo va quedar-se també sol davant de Dituro, però va enviar-la a fora. L’atacant andalús va fer l’1-0 en una segona jugada a la sortida d’un córner, però l’àrbitre va acabar anul·lant la diana per fora de joc.

A la represa, el partit va ser tricolor amb un parell d’ocasions, la primera amb una sortida ràpida de l’equip que Molina no va poder culminar bé, i la segona amb una rematada d’Àlex Calvo després d’una bona jugada de Benito per l’esquerra que Dituro va poder atrapar en dos temps. A partir d’aquí, però, de nou l’FC Andorra va mostrar-se superat davant d’un conjunt visitant que a poc a poc s’anava notant més còmode sobre la gespa del Nacional i posant Ratti en perill. Primer va provar-ho Tete Morente amb una gardela que va poder refusar el porter tricolor, tot seguit va ser John, amb un tir que va estavellar-se al pal. I a la tercera, com diu la dita, va ser la bona, i Nico Castro no va aprofitar l’assistència de Carreira des de la dreta després d’una jugada individual per obrir el marcador a nou minuts pel final. A partir d’aquí, ben poc d’un FC Andorra precipitat, que va buscar l’empat, però sense èxit ni sense acabar de generar cap ocasió.

Ara, com qui no vol la cosa, doble desplaçament: l’equip hi haurà de sumar tant sí com no si no vol complicar-se més la vida. Dissabte visita a Tenerife, i després duel directe a Alcorcón.

EL VESTIDOR "CREC QUE ERA UN PARTIT PER ACABAR EMPATATS"

Eder Sarabia, l'entrenador de l'FC Andorra va assenyalar després de la derrota contra l’Elx que “crec que era un partit per acabar empatats”, i va afegir que “valoro molt l’actitud defensiva i el fet de posar-hi coses d’equip que està allà baix”. El tècnic va referir-se també a la falta i possible vermella sobre Karrikaburu, i va afirmar que “és vermella claríssima, va amb la planxa a una alçada terrible i ens assenyalen falta en contra. Era el minut 18 i tot canviava”. Sobre el mercat, va cloure que “si apareix algú que vulgui venir i ho tingui claríssim, endavant, si no, els que hi som, a totes”.

Molina, a terra, es lamenta després de la derrota de l'FC Andorra.

tracking