La UE Santa Coloma goleja el Carroi i continua líder

Un hat-trick de Karim aplana el camí d’un nou triomf de l’equip intractable de Ramon Maria Calderé

Els colomencs celebren un dels gols, ahir.XAVI MIRÓ

La UE Santa Coloma va refermar amb contundència el seu lideratge a la Lliga Multisegur i va golejar el CE Carroi per 0 a 5, en un partit sense molta història i que va tenir a Karim com a gran protagonista, autor de tres gols que van aplanar el camí per l’equip de Ramon Maria Calderé. Alejandro i Faysal van arrodonir la golejada pels colomencs que, amb 37 punts, continuen al capdavant de la classificació i que s’enfrontaran la propera jornada a l’Esperança.

La UE, de fet, va recuperar un lideratge que havia perdut durant la tarda de manera momentània, ja que el seu perseguidor, l’Inter Escaldes, va superar l’FC Pas de la Casa en el primer partit d’ahir diumenge. Els escaldencs no van poder resoldre la papereta fins al tram final i ho van fer amb gols de Domi Berlanga (80’) i Sascha (84’). Tots dos equips van finalitzar amb 10 jugadors. La tercera golejada del dia la va signar el Penya Encarnada, que es va poder aïllar durant 90 minuts dels problemes interns i va superar per 6 a 0 l’Atlètic Amèrica. Carlos Monje Chirri va fer un hat-trick, mentre que Matías Vaamonde, Manu Calvo i Gabri van marcar els altres tres gols. L’Atlètic Escaldes va recuperar la seva versió més golejadora i ja torna a mirar cap amunt, després de guanyar l’Esperança per 0 a 5 amb gols de Barrenetxea, Rodrigo Piloto, Jordan i dos de Valero a la part final. Els escaldencs són ara quarts a la classificació amb 24 punts, set per sota de l’FC Santa Coloma, que va obrir la jornada 14 de lliga el divendres. L’equip de Fede Bessone i l’FC Ordino es van repartir els punts (1-1), en un enfrontament en què els gols van ser molt matiners. Virgili va inaugurar el marcador al minut 3 i el conjunt ordinenc hi va donar la rèplica als 24 de joc, amb un gol de Tellado. L’Ordino es troba sisè amb 22 punts, a un punt del Penya Encarnada, que n’acumula 23 i és cinquè.