Futbol

Final de mercat tranquil

L’FC Andorra, tot i haver estat buscant un extrem les últimes setmanes, no preveu fer cap incorporació avui

Nogués i Sarabia en un duel d'aquesta temporada a l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra viurà un final de mercat de fitxatges tranquil. I és que molt hauria de canviar la cosa perquè l’entitat tricolor acabi fent algun moviment d’última hora abans de les 23.59 hores d’aquesta nit, quan es tanca la finestra d’hivern. Més enllà del davanter centre que va arribar a principis de gener amb la incorporació de Karrikaburu com a cedit des de la Reial Societat, l’entitat estava buscant un extrem, com a prioritat, i tampoc descartava fer alguna operació més.

Durant les últimes setmanes cada cop ha anat agafant més força l’opció que la de Karrika fos l’única arribada, i si no hi ha una sorpresa d’última hora amb alguna oportunitat de mercat, així acabarà sent. I és que tot i els esforços de la direcció esportiva, de pentinar el mercat buscant incorporacions, no s’han pogut acabar de tancar.

La política del club des de l’arribada de Jaume Nogués, de fet, és de no utilitzar gaire el mercat d’hivern. Més enllà del gener, en què va aterrar el grup Kosmos, els últims anys s’han fet poques incorporacions en aquesta finestra. L’any passat només va arribar Àlex Valle cedit, la temporada anterior a Primera RFEF no es va fer cap incorporació, i el curs 2020-2021, a la llavors Segona B, només va fitxar-se Kike Saverio.

En aquest sentit, de fet, Sarabia ja ha afirmat en més d’una ocasió que “el nostre mercat d’hivern és que els que hi som, millorem el rendiment”, i diumenge, després de perdre contra l’Elx, va assenyalar que “aquesta setmana no hem parlat ni dos minuts del mercat, i personalment jo no hi penso”, i va agregar que “crec que hem fet un grandíssim fitxatge amb Karrikaburu”.

Pel que fa a sortides, tampoc n’hi haurà cap més enllà de les de Manu Nieto, Shabani i Anderson Arroyo, que s’han anat fent al llarg de les últimes setmanes, i tampoc acabarà sortint Diego Alende (té un any i mig més de contracte), tot i l’interès que havia despertat el central en alguns clubs de la Segona Divisió.

EL VESTIDOR TRICOLOR TANCA FILES AMB L'ESTIL DE JOC

El vestidor de l’FC Andorra va tancar files amb relació a l’estil de joc, tot i el mal moment que travessa l’equip en els resultats, i el central Alex Pastor va assenyalar que “si volem treure això, ho hem de fer com ho hem anat fent últimament, amb la nostra filosofia”, i va agregar que “parlem del fet que hem de competir, però també de seguir amb l’estil de joc dels últims anys”. Tot i la mala dinàmica de resultats, el defensa va seguir la línia d’Eder Sarabia i va destacar que “crec que estem fent les coses bé”, i va agregar que “l’any passat hi havia partits similars i queien a favor nostre, però enguany no ens n’acaben de sortir i es decanten per als rivals”. A més, va declarar que “aquest moment també és per aprendre coses, i també és bonic lluitar per salvar la categoria”. Per últim, i qüestionat per la possibilitat que arribi algú a darrera hora abans del tancament del mercat, el central català va afirmar que “la solució la tenim nosaltres”, i va agregar que “tenim equip, i el que hem de fer és un pas endavant, sobretot els que portem més temps”.

tracking