Futbol

La selecció jugarà un torneig amistós a Algèria

Els de Koldo Álvarez es veuran les cares amb Sud-àfrica i Bolívia

Duel anterior de la selecció.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció absoluta de futbol disputarà el mes vinent dos partits, contra Sud-àfrica i Bolívia, a Algèria en el marc d’un torneig amistós que tindrà lloc al país africà. Es tracta del FIFA Séries – Algéria Edition 2024, que se celebrarà entre el 18 i el 26 de març, durant la primera aturada internacional d’aquest 2024.

Els de Koldo Álvarez de Eulate, precisament, obriran el foc, i és que es veuran les cares amb Sud-àfrica el dijous 21 de març a l’estadi 19 de Maig del 1956 d’Annaba. Quatre dies després, els tricolors disputaran el segon dels partits d’aquesta gira africana enfrontant-se a Bolívia al mateix estadi. A més, el torneig comptarà també amb els dos enfrontaments de la selecció local, Algèria, que jugarà contra Bolívia i contra Sud-àfrica, en tots dos casos a l’estadi Nelson Mandela d’Alger.

Andorra té també previst jugar més amistosos en l’aturada de juny, ja que la competició oficial no arribarà fins al setembre, quan arrenqui una nova Lliga de les Nacions. La selecció coneixerà els seus rivals en aquesta competició la setmana vinent, i és que el sorteig es farà dijous a París.

tracking