Futbol

L'FC Andorra viatja a Tenerife per girar la dinàmica

L’FC Andorra visita el Tenerife amb l’objectiu de trencar la mala dinàmica de resultats

L'FC Andorra viatja a Tenerife per girar la dinàmica

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra visita aquesta nit el Tenerife (21.00 hores), amb l’objectiu de deixar enrere la mala dinàmica de resultats amb quatre derrotes seguides i sis partits sense guanyar, per no perdre gaire distància respecte a les posicions de permanència. El conjunt canari, que tampoc no arriba ni de bon tros en el millor moment, posarà a prova la reacció d’uns tricolors que hauran de fer front a un dels grans reptes del curs, els partits fora de casa, i és que els d’Eder Sarabia no guanyen lluny de l’Estadi Nacional des de la primera jornada de lliga, quan van imposar-se al Leganés. Des de llavors, l’equip ha sumat tres empats i vuit derrotes a domicili, fet que deixa els del Principat com el segon pitjor visitant de la categoria, només per davant del cuer, l’Amorebieta.

Més enllà de l’aspecte futbolístic, el mental també jugarà un aspecte clau en aquest tram de temporada, amb l’equip amb l’aigua al coll. Així ho va admetre el tècnic tricolor, que va manifestar que “nosaltres treballem les coses que podem controlar, però hi ha al subconscient que no hem guanyat a fora des de la primera jornada, que portem quatre derrotes seguides o que estem en posicions de descens”, i va agregar que “com més capaços siguem d’aïllar-nos de tot això, millor. Necessitem guanyar un partit i que ens reforci, i hi estem treballant”. L’aspecte mental, però, no és l’únic, i l’entrenador va destacar que “el futbol al final és el primer i el més important és el joc, però és evident que tot està relacionat i tot es treballa”, a més d’afegir que “ens centrem molt en el joc, a buscar alternatives, variants o situacions diferents en funció del rival”.

Després de dos duels amb variants (a Saragossa l’equip va jugar amb dos puntes i contra l’Elx va ser molt més vertical), la idea de Sarabia és tornar als orígens i va assenyalar que “crec que serà semblant a la majoria dels nostres partits, amb pilota i amb el focus posat en l’aspecte ofensiu”, a més d’afirmar que “ells van arrencar molt bé, però ara tampoc no estan en el millor moment i potser això els genera dubtes, haurem de mostrar un grandíssim nivell, però estem capacitats per fer-ho”. Per últim, el tècnic va cloure que “veig l’equip i em transmet coses positives. No estem tan lluny de guanyar un partit i estem posant el focus en els detalls”.

MAL MOMENT DEL TENERIFE

Després d’un bon inici de temporada, els canaris arrosseguen un mal moment, i és que sumen quatre derrotes consecutives entre lliga i Copa del Rei, i són catorzens. Tot i això, el Tenerife és a sis punts del play-off i buscarà el triomf per no perdre volada respecte d’aquestes posicions. Sobre el duel, el tècnic, Asier Garitano, va destacar a la prèvia que “hem de donar una millor versió que els últims partits a casa”, i va agregar que “hem de ser un equip reconeixible i competitiu, i espero que ho demostrem aquest partit”. Per últim, va afirmar que “tenim al davant un rival amb un estil de joc que no canviarà”.

L'ESTRENA DE POMBO COM A TRICOLOR HAURÀ D'ESPERAR

L’estrena de l’últim fitxatge de l’FC Andorra, Jorge Pombo, haurà d’esperar. El migcampista aragonès, que va signar dijous a última hora com a jugador tricolor fins a final de temporada, té previst incorporar-se al club dilluns i l’estrena podria arribar el diumenge següent, a Alcorcón. Més enllà de Pombo, tampoc hi seran ni Martí Vilà ni Almpanis, que segueixen els respectius processos de recuperació. L’equip va viatjar ahir al migdia cap a les illes Canàries i va entrenar a la tarda a Tenerife, i tornarà demà cap al Principat. Abans del retorn hi ha prevista una nova sessió preparatòria a l’arxipèlag.

tracking