Esquí paralpí

Onzena posició de Puig al segon eslàlom a Cortina

Remunta amb una excel·lent segona mànega el 15è lloc de la primera

Roger Puig, a Cortina d'Ampezzo.FAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig va tancar la Copa del Món d’esquí paralpí de Cortina d’Ampezzo (Itàlia) amb una onzena posició al segon eslàlom que es va disputar ahir. L’esquiador de la FAE va anar de menys a més, i és que havia estat 15è a la primera mànega, mentre que a la segona va acabar amb el sisè millor temps, per cloure la competició a l’onzena posició. El triomf va ser del francès Artur Bauchet.

Després de la cursa Puig va manifestar que “potser s’ha notat el cansament muscular, l’acumulat, i no ha sortit tan bé com esperava”, i va afegir que “estem on hem d’estar, no hem perdut el toque i tenim esperances de cara a les següents carreres al Japó”. Per la seva banda, el tècnic, Pol Aguilà, va assenyalar que “ha sigut un mes de gener una mica dur, amb petits errors que sempre ens han deixat darrere. No hem aconseguit uns bons resultats, però sí que hem tingut mànegues molt bones en què s’ha demostrat que podem ser competitius i estar al davant”.

Puig i el seu equip ja pensen en la següent competició de la Copa del Món, que serà a Sapporo, al Japó, entre el 10 i el 15 de febrer. L’esquiador marxarà dimarts i a l’estació nipona es disputaran dues curses de gegant i tres d’eslàlom.

tracking