Bàsquet

Visita a territori inexpugnable

El MoraBanc s’enfronta a l’Unicaja, que no perd a casa des del setembre

Visita a territori inexpugnable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visita aquesta nit (20.45 hores) l’equip més en forma de la Lliga Endesa, l’Unicaja d’Ibon Navarro. Després de tres derrotes seguides, els tricolors, que tot i els resultats estan mostrant un bon moment de forma, buscaran sumar en una pista gairebé inexpugnable, on l’equip andalús no perd a l’ACB des del 30 de setembre, quan va caure 76 a 82 contra el València Basket.

Sobre el matx d’avui, el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, va afirmar que “és un partit molt bonic en una de les millors pistes per jugar de tot Europa, amb un públic que sempre omple el pavelló i anima el seu equip, i per a nosaltres ha de ser motivador jugar aquest duel”. Mentre que sobre l’estat del rival va destacar que “és un dels partits més difícils que podem jugar ara mateix, tenen un nivell de confiança molt alt, estan molt ben entrenats, juguen molt bé, tenen jugadors diferents i tots poden aportar. És un equip que fa goig veure’l”. A més, va destacar que “probablement ara mateix sigui el millor equip de la competició. Ha guanyat Barça, Madrid, Baskonia, València... però no és imbatible i tothom pot guanyar tothom en aquesta lliga”. Però més enllà del rival, què necessita el MoraBanc per guanyar? Lezkano ho té clar i afirma que “hem de fer-ho tot molt bé i també provocar que facin coses malament”, a més de declarar que “si només esperem que ells ho facin malament no tenim res a fer, i si ells juguen bé i nosaltres també, perdrem fàcilment. Hem d’estar molt bé i que ells estiguin per sota del seu nivell habitual”.

El MoraBanc seguirà amb les baixes d’Okoye i Czerapowicz, i recuperarà per a aquest duel Tyson Pérez, després de superar la lesió. Un Tyson, precisament, que està cedit per l’Unicaja de Màlaga. Sobre aquesta circumstància, Lezakano va destacar que “no hem tingut gaire sort amb ell aquesta setmana perquè ha patit un petit esquinç”, i va agregar que “no tan sols aquest fet, sinó el fet de tornar a jugar ja ha de ser una motivació per a ell. Veurem si no interfereix en el seu joc, perquè de vegades si jugues massa motivat les coses no surten”.

tracking