Bàsquet

El MoraBanc, un triomf sobre el descens

El vestidor lamenta el joc dels últims minuts, i ja pensa en el duel clau de dissabte contra el Girona

Montero penetra en una acció del partit de dissabte a Màlaga.ACB PHOTO / M. POZO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra seguirà amb una victòria de marge sobre les posicions de descens després de la derrota de dissabte i la resta de resultats de la jornada, com la desfeta del Palència a Badalona i la del Breogán (l’equip que marca el descens) a Saragossa. Els tricolors rebran dissabte a les 20.45 hores al Poliesportiu un rival directe com el Bàsquet Girona (està amb un triomf més que els tricolors), en l’últim duel abans que la competició s’aturi dues setmanes per la disputa de la Copa del Rei i de les finestres FIBA.

Sobre la derrota de dissabte a Màlaga, el MoraBanc va tornar a mostrar una bona imatge, però hi va faltar un puntet final. En aquest sentit, el millor dels tricolors al Carpena, Jean Montero, més enllà d’assenyalar que “estic una mica cansat de fer grans actuacions però no guanyar, prefereixo fer-ho potser una mica pitjor i guanyar, que és el que m’importa, que ens salvem”, va diagnosticar els problemes de l’equip. “Hem de ser més bravos i creure’ns-ho”, va afirmar, i va afegir que “hem de creure’ns-ho i posar-hi més ganes, i quan queden dos minuts, fer una estirada més i t’emportes la victòria. Al final és el més important, com acabes els partits i com executar-ho”. Per la seva banda, Lezkano va destacar que “veníem a guanyar”.

El tricolor pensa ja en el Girona, i Tyson Pérez va assenyalar que “l’hem de treure tant sí com no, no hi ha opció de no fer-ho”, i va agregar que “hem d’entrenar i preparar bé, i tenim el punt de l’avantatge del públic”. Per la seva banda, Montero va cloure que “tenim un partit important abans de l’aturada, hem de posar-hi ganes i defensar el nostre pavelló”.

El MoraBanc haurà d’estar pendent de Madsen, amb problemes al turmell durant la setmana i que va dir a Lezkano a la roda d’escalfament que no podia jugar. També va acabar amb una petita sobrecàrrega Montero, però va mostrar-se confiat d’arribar al duel de dissabte.

tracking