UE Santa Coloma i Inter no fallen i segueixen el frec a frec pel títol

Els colomencs golegen 6-0 l’Esperança i els escaldencs derroten el Penya Encarnada

Els colomencs celebren un dels gols.FAF

UE Santa Coloma i Inter Escaldes segueixen el seu frec a frec per aconseguir el títol de la Lliga Multisegur Assegurances. Cap dels dos va fallar ahir, i la diferència al capdavant de la taula segueix sent favorable als colomencs, amb dos punts de marge sobre l’Inter. Els de Ramon Calderé van golejar ahir per 6-0 l’Esperança gràcies als gols d’Alejandro (2), Palao, Karin, Cifuentes i Franco. Per la seva banda, el conjunt escaldenc va haver de suar per imposar-se al Penya Encarnada per 2-0 amb un doblet d’Abel Argañaraz. L’argentí va avançar els escaldencs al minut 42 i va fer el segon al 52.

La sorpresa de la jornada va ser la contundent golejada de l’Atlètic Escaldes, que va imposar-se per 5-1 a l’FC Santa Coloma en el duel entre quart i tercer. Yeray, Gemelson, Piloto, Cosialls i Guillaume van fer els gols escaldencs, i Aláez el dels colomencs. Amb el triomf, l’Atlètic s’acosta a només quatre punts de l’FC Santa Coloma. També ahir, Pas de la Casa i Carroi van empatar a dos gols amb les dianes d’Alfaite i Huerta per als encampadans, i de Wagner i Hussain per al Carroi.

Per últim, l’Atlètic Amèrica va patir la 12a derrota de la temporada després de perdre per 1-0 davant de l’FC Ordino al partit avançat de la jornada. Els ordinencs van tenir-ne prou amb el gol de Víctor Tellado al cap de quatre minuts de joc en un duel que els americans van acabar amb un home menys per l’expulsió de Basterrechea en el tram final.