Bàsquet

L'ACB recorre la sentència que l'obligava a pagar 1,2 milions d'euros al MoraBanc

El club tricolor s'oposarà al recurs i ho farà abans del dia 12 de febrer

El president del MoraBanc, Gorka Aixàs, a les oficines del club.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Clubs de Bàsquet espanyola (ACB) ha recorregut la sentència que l'obligava a pagar 1,2 milions d'euros al MoraBanc Andorra en concepte de la demanda que el club tricolor va interposar contra la patronal l'any 2019. L'entitat presidida per Gorka Aixàs reclama la part no amortitzada del cànon d'ascens a la Lliga ACB, de tres milions d'euros, i que el club va pagar per ser inscrit al campionat el 2014. Aquest canon va ser reduït i modificat el 2017 per la mateixa ACB, ja que una resolució de la comissió de la competència va estimar que aquesta quantitat era abusiva. El MoraBanc va guanyar la sentència i l'ACB tenia 20 dies per presentar recurs, com així ha fet, i ara el club tricolor té fins el dia12 de febrercom a termini per oposar-se al recurs de la patronal i ja es troba a punt de presentar la documentació pertinent per fer-ho.

Nou autobús

El BC MoraBanc Andorra gaudeix d'un nou autobús oficial gràcies a l'acord de patrocini establert des d'aquesta temporada entre el club i l'empresa de transport de passatgers, Andbus.

El punt més destacat de l'acord, que converteix a Andbus en Transport Oficial del MoraBanc Andorra, ha estat el Scania Irizar i8, un autobús que segons el club, compta amb un disseny inspirat en la bandera d'Andorra i complementat amb els logos del club, "amb una configuració de luxe i unes prestacions de darrera generació, sent un dels millors autobusos que hi ha actualment al mercat".

El club també ha volgut subratllar que el nou transport té 28 places amb seients d'alt confort, ampli espai interior, elements de treball com taules i endolls, i comoditats de consum com microones, cafetera i dues neveres que permetran emmagatzemar gel.

El nou autobús del BC Morabanc Andorra

tracking