Esquí

Mikaela Shiffrin no serà a Soldeu

No s’ha recuperat de la caiguda a Cortina

Mikaela Shiffrin a Soldeu

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Mikaela Shiffrin ha confirmat aquesta matinada que no podrà disputar la Copa del Món de Soldeu d’aquest cap de setmana. L’esquiadora va patir una forta caiguda a finals de gener a Cortina d’Ampezzo on va haver de ser evaquada en helicòpter. Les proves realitzades van descartar una lesió greu al genoll, i l’esquiadora estava treballant per reaparèixer com abans millor, pero tot i intentar-ho, no podrà serdissabteidiumengeal país.
En un post a Instagram, Shiffrin ha explicat que “tot i que m’estic sentint millor dia a dia i progresso bé, no seré a Andorra” i ha afegit que “tinc molts bons records a Soldeu, però el meu genoll encara no està preparat encara per competir”. La de Shiffrin s’afegeix a altres baixes com les de Petra Vlhova o Sofia Goggia, lesionades de llarga durada.

Baixa d'Íria Medina

Andorra tindrà finalment una única participant a la Copa del Món, Carla Mijares, ja que finalment, Íria Medina no s'ha pogut recuperar i no serà al portilló de sortida. L'esquiadora arrossega una tendinitis al genoll, i l'equip tècnic ha decidit no arriscar ja que no es donen les circumstàncies idònies per fer front a una prova de l'exigència de l'Avet.

tracking