Bàsquet

Okoye esgota opcions per jugar contra el Girona

Es va lesionar el polze de la mà dreta el 28 de desembre a Saragossa

L'aler nord-americà, en un partit al Poliesportiu d'aquest curs.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El retorn de Stan Okoye a la rotació del MoraBanc Andorra per al partit de dissabte al Poliesportiu davant el Bàsquet Girona podria ser la novetat més destacada en els plans del tècnic, Natxo Lezkano.

L’aler nord-americà amb passaport jamaicà esgota els dies d’aquesta setmana per seguir provant-se i la seva evolució és tan positiva que no està gens descartat que pugui tenir minuts dissabte. Okoye va patir una fractura de la falange distal del polze de la mà dreta el 28 de desembre passata Saragossa, després d’intentar una esmaixada, i segons va informar el MoraBanc s’estimaven unes cinc setmanes de baixa perquè el jugador pogués tornar a les pistes. Okoye ja s’havia lesionat abans, el 29 de novembre passat, ja que va patir un esquinç al turmell esquerre, i va reaparèixer al partit contra el Gran Canària, la darrera aparició davant l’afició tricolor. El nord-americà ha jugat aquest curs 13 partits amb mitjanes de 20,23 minuts, 6,8 punts, 3,1 rebots i 4,2 crèdits de valoració.

Per part seva, Alexander Madsen ha millorat de les molèsties que ha arrossegat al turmell els darrers dies. Una lesió que va impedir que participés en el darrer partit a Màlaga, davant l’Unicaja. L’ala-pivot no va entrenar ahir per precaució, però tot fa indicar que podrà estar a disposició de Lezkano dissabte.

tracking