Futbol

Moldàvia i Malta seran els rivals de la selecció a la Lliga de les Nacions

Els tricolors no surten beneficiats del sorteig i acaben enquadrats al grup més difícil de la Lliga D

L'exfutbolista letó Marian Pahars va ser la mà innocent del sorteig.UEFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moldàvia i Malta seran els rivals de la selecció masculina a la quarta edició de la Lliga de les Nacions, segons va determinar el sorteig de la competició celebrat ahir a París. Enguany la lliga D tindrà dos grups de tres equips i Andorra va quedar enquadrada al 2, on es retrobarà amb vells coneguts de fases anteriors. L’exfutbolista letó Marian Pahars no va donar gaire sort als tricolors, que s’haurien pogut enfrontar a rivals com San Marino o Liechtenstein. Aquesta lligueta es farà durant les aturades internacionals de setembre, octubre i novembre (avui es coneixerà el calendari), i en les dues jornades que Andorra descansi la selecció disputarà amistosos.

Pel que fa al sorteig, el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, va manifestar que “és un grup complicat amb rivals que han evolucionat moltíssim durant la darrera fase, sobretot Malta”, i va agregar que “haurem de competir i intentar ser primers o segons per intentar pujar de categoria”. Per últim, el tècnic andorrà va cloure que “Moldàvia potser parteix com a favorita, i Malta i nosaltres potser estem per darrere, però segur que serà un grup molt competit”.

Abans d’aquesta Lliga de les Nacions, la selecció jugarà un torneig amistós a Algèria, tal com va avançar el Diari, on s’enfrontarà als combinats de Bolívia i Sud-àfrica. D’altra banda, el 5 de juny hi ha previst un amistós a Extremadura contra Espanya perquè els veïns del sud preparin l’Eurocopa, a més de trobar un altre partit per a aquella aturada.

A més del sorteig, la FAF també va estar present ahir al congrés de la UEFA, que va celebrar-se a la capital francesa, on es va aprovar, entre d’altres coses, una reforma dels estatuts per obligar que la directiva de la UEFA compti, com a mínim, amb dues dones.

tracking