Bàsquet

Duel directe del MoraBanc contra el Girona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra rebrà aquesta nit el Bàsquet Girona en un duel contra un rival directe per la permanència, i que cobra especial importància just abans de dues setmanes de competició per l’aturada per la disputa de la Copa del Rei i de les finestres FIBA. El conjunt català està just per sobre dels tricolors amb una victòria més, i buscaran també, més enllà de la victòria, recuperar l’average després d’haver perdut per tres punts a terres catalanes després d’una pròrroga.

El tècnic Natxo Lezkano va confessar que l’equip ha tingut alguns jugadors amb problemes durant la setmana, però s’espera que, més enllà d’Okoye, encara dubte, i de Czerapowicz, lesionat, puguin estar per rebre el Girona. Sobre el duel, l’entrenador basc va assenyalar que “estem preparats per afrontar el que serà un gran partit de bàsquet amb un gran ambient al pavelló”, i va agregar sobre el rival que “han patit un canvi dràstic però conserven el seu ADN. Carreguen molt el rebot ofensiu, surten ràpid en transició i conserven tot el talent dels jugadors que ja tenien i que han recuperat”.

Des del vestidor, l’aler Juan Rubio va destacar que “som un grup de jugadors compromesos, disciplinats i treballadors. Sens dubte, treballant així els resultats acabaran arribant”, i va afegir que “són un equip diferent del de la primera volta, però serà un partit dur”.

Per segon partit consecutiu, el MoraBanc va penjar el cartell de no hi ha bitllets igual que ja va passar davant del Joventut de Badalona. Precisament sobre aquest aspecte i el suport de l’afició, Lezkano va declarar que “és un goig jugar amb la teva gent i amb un pavelló ple com el que es presenta”, i va agregar que “ajuda molt l’equip saber que tenim l’afició amb nosaltres”.

tracking