Bàsquet

El MoraBanc es dona un homenatge davant el Bàsquet Girona (93-66)

L'equip tricolor, a les espatlles de Tyson i Montero, suma la vuitena victòria del curs

El MoraBanc Andorra ha tornat al carril de les victòries amb una folgada i autoritària davant el Bàsquet Girona al Poliesportiu (93-66). Un triomf, incontestable, i definit amb dos quarts espectaculars -el segon i el quart- i amb uns excel·lents Tyson Pérez -17 punts, 10 rebots i 26 de valoració- i Jean Montero, que ha signat 17 punts, ha repartit cinc assistències i ha fet 22 crèdits de valoració. Després d'uns primers minuts de dubtes, amb avantatge del Girona 12 a 19, un parcial espectacular de 32-4 favorable al MoraBanc ha donat una gir copernicà a la situació i l'equip de Natxo Lezkano ja no ha perdut el control, arribant al descans ja amb un +18 (48-30). Al tercer quart, el conjunt gironí ha intentat retallar el marcador amb el protagonisme d'Yves Pons i un MoraBanc que s'ha mostrat menys imprecís, tot i que la diferència era suficient com per no fer perillar la victòria. Un parcial final de 23 a 12, amb Andric afegint-se a la festa amb set punts, l'equip tricolor ha arrodonit el vuitè triomf del curs i fa un paset més de cara a la permanència. El MoraBanc no tornarà a la competició fins el dia3 de març quan rebrà al Reial Madrid al Poliesportiu a les 12.30 hores.