Rugbi

La falta de camp cancel·la l'Andorra-Finlàndia

El 13 i 14 d’abril l’Estadi Nacional i Prada de Moles estaran ocupats

Els isards durant en el partit que els va enfrontar a Noruega a Prada de Moles.FAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit programat per al 13 de març entre Andorra i Finlàndia, corresponent al Campionat d’Europa de la Divisió Conference, ha quedat cancel·lat per la falta de terrenys de joc per disputar l’enfrontament. Així ho va comunicar ahir la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), que s’ha vist obligada a suspendre el partit, ja que aquell mateix cap de setmana l’FC Andorra ha de rebre l’Eibar a l’Estadi Nacional i el VPC disputa les semifinals de la Divisió d’Honor Catalana a Prada de Moles.

D’aquesta manera, tot i que la FAR ha buscat diferents fórmules i havia demanat l’ajornament a Rugby Europe, la cancel·lació definitiva suposa la pèrdua del partit per als isards i una multa econòmica, segons marca el reglament, de 10.000 euros. A més, la federació finlandesa no va acceptar l’ajornament del partit i tot plegat ha provocat arribar a aquesta conclusió. Es dona la circumstància que dels quatre partits que s’han de disputar en aquesta primera fase de l’Europeu –Andorra està al grup A de cinc equips– els isards només en disputaran dos, el de la primera jornada a Dinamarca, on l’equip de Thierry Barbière va perdre 36 a 8, i el de la darrera jornada, el 4 de maig a Noruega.

Així, cap dels dos partits que s’havien de jugar a Andorra se celebraran. Un, per incompareixença de Letònia i que va significar la victòria andorrana per 28 a 0, i l’altre per no tenir un terreny de joc on jugar.

tracking