Un gol d'Scheidler al 91' salva un punt per a l'FC Andorra (1-1)

L'equip tricolor signa les taules contra el Vila-real B i acumula 9 partits sense guanyar

L'FC Andorra ha empatat a un gol davant el Vila-real B, un rival directe per la permanència, en un partit de ràfegues i on un golàs d'Scheidler amb suspens al minut 91 -la validesa va arribar després d'uns minuts- ha permès l'equip tricolor, almenys, salvar un punt. Un empat que serveix de ben poc donada la situació i que deixa l'Andorra, molt delicat, a la zona de descens. Quan el partit estava més obert, el Vila-real B s'ha avançat al minut 76 amb un gol de Diego Collado qui, arrencant des de darrere, ha superat Alende i Ratti en la seva sortida (0-1). L'equip de Sarabia, enmig de la desesperació, ha trobat a Scheidler com a aliat. El francès ha embocat per l'escaire una pilota arribada del no-res i ha aconseguit el gol de l'empat a l'afegit. Un gol que té més sensació vitamínica que eficàcia en l'objectiu de salvar la categoria.Al final del partit, a la mateixa gespa de l'Estadi Nacional, el màxim accionista Gerard Piqué, el director esportiu Jaume Nogués i els directius Francesc Destrée i Higini Cierco, de Clayton, han analitzat la situació amb una petita cimera que ha durat gairebé 20 minuts.

L'FC Andorra visitarà la propera jornada el Ciutat de València per enfrontar-sedissabtea les 21 hores al Llevant.