Motor sobre gel

El circuit del Pas abaixa el teló

La competició va complir la data definitiva i va coronar als guanyadors

Un moment de la prova final de la categoria Ice Gladiators de les Andbank GSeries 2024.Fotoesport

Les Andbank GSeries 2024 van abaixar el teló al circuit Andorra-Pas de la Casa amb la resolució dels guanyadors de les tres categories. Així, el darrer meeting va aclarir els dubtes i Antonio Otero (Clio Ice Trophy), Jose Roger (Side by Side) i Maxime Emery (Ice Gladiators) es van proclamar vencedors definitius.

En la disciplina de Clio Ice Trophy (2RM) Otero ha estat el més regular i es va imposar amb 132 punts en la classificació general, per davant de Yannick Francisci (122) i Charlie Fread (120). En la darrera cursa, la de dissabte, Baptiste Panissie, que no tenia cap opció al top 5, va aconseguir un triomf espectacular i Otero va ser qui millor va mantenir la tensió del moment i va aconseguir derrotar els seus rivals directes. Curiosament, el pilot de Puzzle Motor, Antonio Otero, no ha guanyat cap dels meetings del campionat, però es va proclamar campió de la categoria. En buggies, (Side by Side), en l’última oportunitat que li quedava, Joel Font va estrenar el seu palmarès a la darrera cursa, dominant els seus rivals tant a la mànega qualificativa com a la final. I Jose Roger va semblar gaudir del seu tercer títol des d’abans de començar una G4, en què podia lluitar pel ple de triomfs del campionat. Al final, es va conformar, molt satisfet, d’estar al tercer lloc del podi de l’etapa. A la general, Roger va acabar amb 148 punts, Joel Font amb 108 i Nacho Gómez, tercer també amb 108. Finalment, als Ice Gladiators, el títol de campió se’l van jugar els germans España, Xavi i Cristian, i Maxime Emery. El menor dels España va estar molt a prop de fer valer l’avantatge amb què arribava a aquest meeting final. Tot i això, un Maxime Emery en plena forma i alguns resultats que no li van ser favorables, el van deixar amb la mel als llavis. Emery i Xavi España van acabar empatats a 152 punts, però els millors resultats parcials del polifacètic pilot francès li van donar el títol de campió. “Crec no equivocar-me si afirmo que ha estat l’edició més complicada des que hi estic al capdavant” va apuntar el director general del circuit, Àlex Bercianos.

Podi final de la categoria Clio Ice Trophy.