La UE Santa Coloma recupera el lideratge

Rodrigo Piloto, amb dos gols a l’afegit, fa descavalcar l’Inter Escaldes

La UE Santa Coloma no pot superar el Penya.FAF / XAVI MIRÓ

Publicat per

La UE Santa Coloma va recuperar el lideratge de la Lliga Multisegur tot i empatar sense gols davant el Penya Encarnada. L’equip colomenc només necessitava puntuar per tornar a agafar el govern del campionat després de la derrota de l’Inter Escaldes dissabte al derbi contra l’Atlètic (2-1). El conjunt de Ramon Maria Calderé, així, tot i sumar el segon 0 a 0 consecutiu –tercer en els darrers cinc partits– va aprofitar el regal de l’Atlètic per recuperar el lloc més alt de la classificació una jornada després.

El derbi escaldenc es presentava com un partit cabdal per al desenvolupament de la jornada. L’Inter tenia a la mà refermar el lideratge i així ho va fer fins entrat ja el minut 90. El gol de Jean Luc Assobre al minut 26 de partit donava marge al conjunt d’Otger Canals, però dos gols de Rodrigo Piloto en temps afegit va donar una victòria agònica l’Atlètic Escaldes i que va fer descavalcar l’Inter. Els resultats de la jornada per la part alta els va agrair l’FC Santa Coloma. L’equip de Fede Bessone va assegurar al tram final el triomf davant l’Atlètic Amèrica per 3 a 0, amb dianes de David Virgili (31’), Álex Sánchez (81’) i Octavio Páez (89’) i s’apropa a quatre punts del segon lloc, que dona accés a Europa, i que ocupa l’Inter. Per part seva, l’Atlètic Amèrica va encaixar la 14a derrota i encara és cuer.

La jornada 17 de la Lliga Multisegur es va tancar amb el triomf de l’FC Ordino contra el CE Carroi (0-2) amb gols d’Edu Sánchez al minut 10 i de Víctor Tellado als 80 de joc, una derrota que mantè el Carroi prop de la zona perillosa. Finalment, el Pas de la Casa i l’Esperança es van repartir els punts i van signar un empat sense gols (0-0) que els fa, a tots dos equips, allunyar-se del cuer, amb 7 i 11 punts respectivament.