Esquí Alpí

Carla Mijares puntua a l'eslàlom de Malbun

Acaba 23a igualant el seu segon millor resultat al circuit continental

Carla Mijares, a la Copa del Món de Soldeu.AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carla Mijares va sumar els primers punts de la temporada a la Copa d’Europa després d’acabar en 23è lloc a l’eslàlom de Malbun, a Liechtenstein. L’esquiadora va igualar així el seu segon millor resultat al circuit continental (el millor és un 21è lloc a les finals de la Copa d’Europa de Soldeu del 2022), aconseguit també el 2022 a Àustria.

Mijares arrencava amb el dorsal 46, i va poder acabar la primera mànega en 29è lloc a 2”37 del millor temps. A la segona baixada va arrencar amb el segon dorsal per la inversió de posicions, on va acabar amb un temps global d’1’32”15 que li va valer la 23a posició final, a 2”05 de la vencedora de la cursa, la croata Leona Popovic. Mijares tindrà avui un segon eslàlom de la Copa d’Europa.

Pel que fa a l’equip masculí, Àlex Rius i Xavier Cornella van disputar dos eslàloms a Abetone, a Itàlia. En el primer de tots dos, Rius, va finalitzar en 11è lloc a 1”91 del vencedor, mentre que Cornella no va acabar la segona mànega. A la segona cursa Rius va cloure en 16a posició a 2”32 del guanyador i Cornella va acabar 20è a 2”84.

tracking