Futbol

Condemnen la UE Engordany a pagar 18.880 euros

Per la demanda que havia presentat l’internacional Marc Pujol

Marc Pujol, en un duel de la UE Engordany.FAF

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La UE Engordany segueix acumulant revessos judicials i ha estat condemnat a pagar 18.880,19 euros a Marc Pujol després de la denúncia que el futbolista internacional havia presentat contra l’entitat pels impagaments de la temporada passada.

Segons la sentència publicada al BOPA d’ahir, el club haurà d’abonar 4.162,71 euros pels conceptes retributius meritats, 4.390,80 euros pel percentatge pactat pels partits que el futbolista va disputar amb la selecció contra Liechtenstein i Letònia, 1.545,08 d’indemnització pel desistiment justificat i 8.781,60 euros per percentatge pactat per la contraprestació de la FAF per haver jugat els partits internacionals contra Kosovo, Suïssa i Israel, a més dels interessos corresponents segons la Llei de relacions laborals. Precisament la setmana passada ja es va embargar a l’entitat 20.000 euros dels que pogués cobrar de la FAF per la cessió de jugadors, per satisfer la possible condemna d’aquest cas, tal com ha acabat passant amb la sentència.

Aquesta condemna s’afegeix a d’altres que el club ha anat rebent durant els últims mesos, com dues per valor d’11.000 euros al desembre o una altra de 4.875,63 euros de la setmana passada. A causa d’aquests problemes d’impagaments, l’Engordany no va poder ser inscrit aquesta temporada i no competeix a cap de les categories del futbol nacional.

tracking