El mal temps cancel·la el gegant NJR d'Alleghe

Se suspenen tant la cursa femenina, en què corrien Íria Medina i Clàudia Garcia, de l’equip nacional, i la masculina, amb els U19 de l’EEBE Pirmin Estruga, Eric Ebri i Marc Fernández

Íria Medina, abans de la prova a Alleghe.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui s’havia de disputar el gegant NJR d’Alleghe, a Itàlia, però el mal temps ha obligat a cancel·lar tant la cursa femenina, en què corrien Íria Medina i Clàudia Garcia, de l’equip nacional, i la masculina, amb els U19 de l’EEBE Pirmin Estruga, Eric Ebri i Marc Fernández. Tampoc està assegurat que demà es puguin realitzar.

L’equip femení, si finalment no es disputa demà la cursa, tindrà com a pròxima cita dos gegants FIS de Bad Hofgastein (Àustria), el 27 i 28 de febrer.

Pel que fa a l’equip EEBE U19, el divendres 23 i el dissabte 24 tenen previst un supergegant FIS i un gegant CIT, respectivament, amb Martí Llort, Maià Font, Nico Daban, Salvador Cornella, Pere Cornella i Àlvar Calvo.

D'altra banda, també es disputava avui la Copa d’Europa d’eslàlom a Malbun (Liechtenstein) en la seva segona cursa que comptava amb Carla Mijares. L’andorrana no ha finalitzat la primera mànega.

L’andorranase situava amb el 34è temps al primer sector de mànega, amb +0.66. Després, però, no aconseguia mantenir-se al traçat i acabava fora. Segons la federació, avui les condicions eren més complicades i de feta la primera mànega no han acabat 18 esquiadores.

tracking