Reportatge

Spursito 'fitxa' per la selecció

Spursito, al vídeo de presentació.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de futbol tindrà un nou integrant properament. Però no serà un jugador de la Lliga Multisegur ni un talent de fora acabat de nacionalitzar ni algun compatriota que ha descobert les arrels i pot ser seleccionable. Es tracta del popular creador de contingut Spursito, nom artístic de Martí Miràs (nascut al país), que serà el representant de la Federació Andorrana de Futbol a la tercera edició de l’Eurocopa virtual (eEuro 2024), que arrencarà al març amb la fase de classificació.

Segons va explicar en un vídeo a les xarxes socials, el youtuber va guanyar la competició prèvia per escollir el representant de la FAF en aquest torneig i va obtenir així el dret a representar a Andorra en aquest campionat. Spursito compartirà grup amb Anglaterra, Israel, Geòrgia, República Txeca, Bòsnia i Hercegovina i Bulgària, en uns partits que arrencaran al març.

Miràs va confessar que es tracta “d’un grup difícil amb jugadors molt bons”, però va assegurar que “jo ho donaré tot per intentar deixar a Andorra en la millor posició possible, tot i ser un repte molt gran”. Finalment, va acabar el missatge confessant que “jo estic molt emocionat, i espero que vosaltres també ho estigueu. Una abraçada molt forta, i Visca Andorra!”.

Andorra ja va participar en aquesta mateixa competició el 2020, moment en què va acabar en cinquena posició del seu grup amb sis punts, després de guanyar el doble enfrontament contra Gal·les i jugar també contra les seleccions d’Illes Fèroe, Montenegro, Itàlia i Ucraïna.

tracking