Esquí Alpí

Verdú arriba amb confiança a l'inici de la gira americana

Verdú, a Schladming.AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú disputarà aquest vespre (hora andorrana) la primera de les Copes del Món de gegant de la gira americana, en què, durant només vuit dies, competirà en tres curses. L’esquiador s’estrenarà a Palisades Tahoe, on està prevista la primera mànega a partir de les 19.00 h, i la segona a les 22.00. Sobre aquesta cita d’avui, Verdú va dir que “estic amb molta confiança i aniré a buscar bastant gas”. L’esquiador va explicar que té petites molèsties a l’esquena i per això ahir va optar per descansar.

També a la Copa del Món, però en aquest cas a la femenina, avui debutarà Jordina Caminal, que disputarà el supergegant de Val di Fassa (Itàlia), on arrencarà amb l’últim dorsal de totes les participants, el 52è. La cursa està programada a les 11.00 hores.

Pel que fa a les competicions de la jornada d’ahir, Àlvar Calvo va ser 27è al supergegant FIS de Pila a 1”84 del triomf en una jornada que va suposar-li també la millora dels seus punts FIS en aquesta disciplina passant dels 117,84 als 83,93. A més, Pere Cornella va ser 66è. Al segon supergegant Cornella va ser 36è.

tracking