Rugbi

El VPC suma una nova exhibició i venç el Químic

Continuen primers, amb set punts de marge respecte al Gòtics

Els jugadors tricolors en un duel anterior.VPC

El VPC Andorra masculí segueix intractable a la Divisió d’Honor Catalana i ahir va imposar-se al camp del tercer classificat, el Químic ER, per 21-43.

El conjunt català va avançar-se amb un cop de càstig als dos minuts, però a partir d’aquí, el duel va ser totalment tricolor. Els assajos d’Arnau Granyena, Pep Arasanz, Jan Pujol i Ian Granyena (tres dels quals transformats per Ramiro Gandini), van deixar el partit amb el 9-26 al descans. A la represa, els de Dani Raya van continuar a totes, i van obrir el segon temps amb un cop de càstig de Gandini. Els tricolors van seguir millor sobre el camp, i van anotar dos assajos més gràcies a Santiago Lugones i Sebastián Gómez (tots dos transformats per Gandini) per deixar el marcador amb el resultat final de 21-43.

Amb aquest marcador, els tricolors són líders una setmana més, i ja tenen set punts de marge respecte al Gòtics, que va imposar-se al Badalona. El VPC visitarà el Barça blau el 10 de març.

A més, el segon equip del VPC, que milita a la Segona Catalana, va derrotar ahir l’Hospitalet a Prada de Moles per 31-10. Traversa, Pujol, Rauch i Correia van fer els assajos tricolors.