L'Enfaf femení cau contra un Barça C molt superior

Derrota de l'Enfaf contra el Barça C.FUTFEM / COKE GONZÁLEZ

L’Enfaf Construccions Modernes va perdre ahir al CE Francesc Vila contra l’FC Barcelona C per 0 a 6, en un partit en què les noies de Carlos Sánchez Maño no van tenir gaires opcions davant un rival molt superior. L’inici de les tricolors, però, va ser ferm i el conjunt blaugrana, líder invicte i intractable, no va trobar la porteria de Paz fins gairebé la mitja hora amb el primer dels tres gols de Dana Yazbeck. Marta Fernández (38’) i un en pròpia porta de Daiana Domeconi va deixar el parcial de 0 a 3 al descans. A la represa, Dana va fer dos gols més i va arrodonir el seu hat-trick i Maria Llorella va signar el marcador definitiu amb una darrera diana al minut 78. L’Enfaf es troba quart a la classificació i voldran oblidar la derrota contra el Barça, un rival fora de l’abast de la majoria, la propera jornada al camp del Terrassa.