RUGBÍ

El VPC femení suma un triomf clau per mantenir la candidatura a les semifinals

El VPC Andorra va sumar la quarta victòria de la temporada –totes aconseguides a Prada de Moles– després de superar l’INEF Lleida per 43 a 14, en un partit molt efectiu i complet de les noies de Dani Raya. Davant d’un rival directe en la lluita per disputar les semifinals el VPC, ja manava al minut 18 per 12 a 0 amb dos assajos de Xènia Torres i Nàdia Olm i una transfromació de Cristina Modesto. Les lleidatanes van retallar les distàncies amb un assaig i una transformació, però Erika Maldonado, amb un assaig, i de nou Modesto, amb la transformació posterior, van deixar un esperançador 19 a 7 en marxar al descans. A la segona part el VPC va intensificar el seu atac i va ampliar el marcador amb dos assajos de Miren Barciela, un de Nàdia Olm i un altre de Francesca Guasch, i les dues transformacions anotades per Cristina Modesto. El proper partit de les tricolors serà a Saragossa.