L'Inter Escaldes fa un pas ferm en la seva lluita per Europa

Un gol de Chete dona la victòria als escaldencs en un enfrontament directe contra l’FC Santa Coloma

Els jugadors de l'Inter celebren el gol de Chete, ahir.FAF

Un gol de Cristian González Chete al minut 36 de partit va permetre l’Inter Escaldes consolidar les seves intencions d’accedir a Europa la propera temporada. En un duel directe en la lluita per assolir un lloc en competició continental, els escaldencs van superar l’FC Santa Coloma (0-1) i amplien el marge respecte al conjunt de Fede Bessone, tercer, a set punts.

La UE Santa Coloma, per part seva, mantindrà una jornada més el lideratge de la Lliga Multisegur després de guanyar l’FC Ordino per 2 a 0 amb gols de Camilo Puentes (67’) i Pablo Molina (76’). L’equip de Ramon Maria Calderé va posar fi, així, a dos partits sense veure porteria i allarga fins a set les jornades sense encaixar cap gol. Els colomencs sumen 45 punts al capdavant de la classificació pels 44 de l’Inter, que és segon. Qui segueix trepitjant fort és l’Atlètic Escaldes, que va sumar la cinquena victòria consecutiva. L’equip de Dani Luque es va desfer del CE Carroi per 0 a 4 amb dianes de Guillaume, en dues ocasions, i de Jordan i Rodrigo Piloto, que encadena ja set jornades consecutives veient porteria. D’altra banda, el partit entre el Pas de la casa i la Penya Encarnada es va resoldre al darrer sospir amb un gol de Gabi Garcia (90’) que va donar els tres punts a l’equip vermelho i complica la vida als encampadans. Amb la derrota, el Pas es queda a només tres punts per sobre de la promoció i a quatre respecte al descens directe. Una part baixa que aquesta jornada 18 va viure un canvi important, ja que l’Atlètic Amèrica abandona el fanalet vermell i és ara l’Esperança qui ocupa el darrer lloc de la classificació i la plaça de descens directe a la Lliga Unida. L’Atlètic Amèrica va golejar per 6 a 3 l’Esperança en un partit boig i definit al temps d’afegit. L’Esperança tenia el partit guanyat per 1 a 2 a falta de 10 minuts però en un tram final esquizofrènic, l’Atlètic Amèrica va remuntar per passar de l’1 a 2 al 6 a 3 i fent cinc gols en poc més de 15 minuts.