Bàsquet

El MoraBanc torna amb Kappa

El club tricolor ha signat un acord amb l’empresa italiana, que es converteix en el nou patrocinador tècnic

Un jove David Eudal, en un partit del BCA Vallgas el curs 97-98.DIARI D'ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra vestirà Kappa a partir de la temporada vinent. El club tricolor ha decidit canviar de pell per a l’exercici 2024-2025 i estrenarà nou patrocinador tècnic després de segellar un acord amb la firma italiana per almenys les dues properes temporades. Segons ha pogut saber el Diari, el club tricolor no ampliarà el contracte amb l’actual marca de roba esportiva, Hummel, i es vincula amb Kappa per dos anys més altres dos anys opcionals. La nova firma ja treballa en les noves equipacions que lluirà el MoraBanc Andorra a partir del proper curs i, en principi, l’acord amb Kappa entrarà en vigor al setembre, quan es presentin les esmentades noves equipacions, tornant així als orígens, ja que no serà el primer cop que el club portarà l’esmentada marca a les seves equipacions.

UN PRECEDENT ‘VINTAGE’

La darrera vegada que l’equip tricolor va vestir amb Kappa és força llunyà i vintage. El llavors BC Vallgas Andorra, el que començava la reconstrucció des de les catacumbes del bàsquet català després d’assaborir la dolça primera etapa a l’ACB, tenia la firma italiana com a patrocinador tècnic, les temporades 97-98 i 98-99. Un pas que, en principi, hauria de ser més extens que aleshores i, sobretot, amb un context esportiu molt més falaguer. Kappa, finalment, va ser la marca escollida després de mantenir reunions amb altres firmes, com Puma o John Smith.

Des que el club va tornar definitivament a l’ACB, el 2014, s’ha seguit un mateix patró a l’hora de vincular-se amb un patrocinador tècnic. Per diferents casuístiques, ha estat unit amb cada marca dues temporades, excepte amb Hummel, que es va prorrogar l’opció de seguir a la conclusió de la 21-22, la del descens a la LEB, i la relació haurà durat quatre anys. Les dues primeres campanyes a la segona etapa a l’ACB, la 2014-2015 i 2015-2016, l’equip va portar Luanvi. La marca valenciana va deixar pas a Kon Sports, firma de Vitòria que va vestir el MoraBanc Andorra entre les temporades 2016-2017 i 2018-2019, abans de l’aterratge de Spalding, coincidint amb el canvi d’escut i la nova imatge del club i el tret de sortida de l’etapa d’Ibon Navarro a la banqueta tricolor. El setembre del 2020 es va iniciar l’aventura amb Hummel i ara al 2024 es començarà el lligam amb Kappa, una firma que vesteix el Reial Valladolid i l’Oviedo de la LEB Or, però que no porta cap equip de l’ACB.

MONTERO, DUBTE PER AL PARTIT CONTRA EL MADRID

Jean Montero ha acabat la finestra internacional amb la seva selecció, la República Dominicana, amb unes molèsties a l’abductor de la cama dreta i se li hauran de practicar proves per assegurar la seva presència diumenge contra el Reial Madrid al Poliesportiu. Un partit contra l’equip blanc on sí que hi serà Stan Okoye, ja amb l’alta mèdica després de superar la fractura al dit polze que l’ha tingut fora de combat gairebé tres mesos. L’aler només ha disputat 13 partits aquesta temporada. També s’espera per a la setmana vinent l’alta mèdica de Chris Czerapowicz, que no ha debutat encara aquesta temporada i que no juga des de l’abril de l’any passat per una lesió al maluc i una altra al peu. TobiasBorg i AdamSomogyi ja són a Andorra, avui arribaran Maric i Madsen i demà o dijous ho ha de fer Montero.

tracking