NATACIÓ

Patrick Pelegrina, subcampió d'Espanya a la prova de 100 metres braça

Patrick Pelegrina va aconseguir la medalla de plata als 100 metres braça durant el 24è Campionat d’Espanya Open Absolut d’hivern Astralpool Can Llong, que va acollir el Club Natació Sabadell. A la final A de la prova es va classificar amb un temps d’1’02”80, quart millor crono i primera millor marca dels competidors no espanyols. A la final va fer un temps d’1’02”27, amb el qual va superar el seu rècord d’1’02”64, assolit el 4 de febrer al 18è Trofeu CN Sabadell. A la competició, en categoria absoluta, a banda de Pelegrina (CE Mediterrani) hi van competir els andorrans Bernat Lomero (CN Lleida) i Tomàs Lomero (CN Sant Andreu), mentre que en la categoria absoluta sub-20 ho va fer Kevin Teixeira (CN Antibes).

Farcit de nedadors de diverses nacionalitats i primer nivell, al Campionat d’Espanya hi van participar un total de 1.112 esportistes en més de 3.000 sortides.