Esquí Alpí

Jordina Caminal es queda a menys d'un segon dels punts a Sarntal

L’andorrana va signar el 47è lloc al supergegant amb 1’16”02, a 0”86 de la guanyadora

Jordina Caminal al recent descens de Châtel (França).AGENCE ZOOM / NIL LOUNA/

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Jordina Caminal va tenir a tocar els punts ahir a la Copa d’Europa de supergegant que es va celebrar a Sarntal (Itàlia). L’esquiadora de la FAE, que sortia amb el dorsal 60, va ser 47a i es va quedar a menys d’un segon del 30è lloc, marcant 1’16”02, a 3”26 de la guanyadora, la italiana Asja Zenere, que es va imposar amb 1’12”76. El tall dels punts el va marcar la francesa Axelle Chevrier, 30a, amb 1’15”16; per tant, Caminal va acabar a 0”86 de poder puntuar a la Copa d’Europa. L’andorrana marcava el 57è temps al primer sector, el 54è al segon i millorava a l’últim amb el 35è crono.

Caminal va reconèixer que “he esquiat bé, estic contenta amb el meu esquí, però em fa molta ràbia perquè la pista s’ha transformat molt. Era molt diferent de les primeres a mi. He esquiat bé, però no avançava”. En aquest sentit, l’andorrana va afegir que “per una part estic contenta perquè he tornat a retrobar sensacions d’inici de temporada, però per una altra em fa molta ràbia perquè les condicions no han estat les mateixes per totes”.

D’altra banda, l’equip nacional masculí ja té tancat el seu pròxim calendari. Àxel Esteve i Xavier Cornella seran finalment els qui competiran a les últimes Copes d’Europa, primer a Suècia, i després a les finals continentals, a Noruega. Per la seva part, Àlex Rius continuarà amb els entrenaments a casa per competir en diverses proves FIS. L’equip femení, a banda de Caminal, torna els pròxims dies a la competició amb Íria Medina, Clàudia Garcia i Carla Mijares.

tracking