Futbol

La RFEF confirma l'amistós contra Andorra el 5 de juny

Sonejee amb Puyol, al partit del 2004.MARCA / RAFA CASAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va confirmar ahir la celebració del partit amistós contra Andorra per al proper 5 de juny a l’Estadi Nuevo Vivero de Badajoz. El partit servirà d’assaig al combinat espanyol, que entrena Luis de la Fuente, de cara a la preparació per a l’Eurocopa i com a homenatge a la federació extremenya, que enguany celebra el seu centenari.

Aquesta serà la segona vegada a la història que Andorra i Espanya s’enfrontaran en un partit amistós. La primera vegada va ser, curiosament, també un 5 de juny però de fa 20 anys, el 2004. La selecció tricolor, aleshores dirigida per l’actual secretari general de la FAF, David Rodrigo, va perdre per 4 a 0 en un duel disputat a Getafe amb gols de Morientes, Baraja, César i Valerón.

L’amistós entre Andorra i la roja en terreny espanyol el van pactar el president de la FAF, Félix Álvarez, i l’exdirigent de la RFEF, Luis Rubiales, en la visita que aquest va fer al Principat fa gairebé un any, on també va obrir la porta a la possibilitat, molt llunyana, que Andorra fos subseu de la candidatura per al Mundial del 2030.

tracking