HOQUEI PATINS

L'Andorra HC suma un triomf molt treballat a la pista del Mollerussa

Triomf de l'Andorra HC.

L’Andorra HC va assolir una nova victòria a la pista del CH Mollerussa per 3 a 5, en un partit molt treballat dels nois de Jordi Garcia. Un bon inici va permetre als tricolors avançar-se dos cops al marcador, però l’equip lleidatà va retallar distàncies en una contra cinc minuts més tard per posar l’1 a 2 amb què es va arribar al descans. A la represa, la situació es va complicar, ja que el Mollerussa va remuntar amb dos gols a pilota aturada (3-2) i va obligar els tricolors a arriscar per poder-hi donar la volta. Així va ser i en 10 minuts els de Garcia tornaven a posar-se al capdavant, amb dos gols que van ser definitius. L’Andorra encara és segon classificat i en zona de play-off d’ascens a Primera.