L'FC Andorra suma una victòria agònica davant el Valladolid (2-1)

Un gol d'Scheidler al minut 90 permet als tricolors tornar a guanyar tres mesos després

Una definició perfecta d'Scheidler al minut 90 i després d'una fantàstica acció de Jandro permet l'FC Andorra suma un triomf vital i terapèutic davant el Reial Valladolid (2-1). Tres mesos després l'equip d'Eder Sarabia, no sense patiment, torna a assaborir la suma dels tres punts que els permet, a falta de la conclusió de la jornada, col·locar-se a tres punts de la salvació i amb molta vida. El Valladolid s'ha avançat amb un gol de Boyomo al minut 29 i l'Andorra ha aconseguit una remuntada vitamínica en el darrer tram de partit. Al minut 80 Pastor, de cap, ha fet l'empat i Scheidler amb el temps esgotat abans de l'afegit ha fet la diana de la victòria. La propera jornada, l'equip tricolor es desplaçarà a El Alcoraz per reptar un rival directe com l'Osca.