ESQUÍ

Verdú tampoc disputa el segon gegant d'Aspen

Segueix afectat per les molèsties que arrossega a l’esquena

Verdú, en una prova d'aquesta temporada.AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú no va poder disputar tampoc la segona de les curses de gegant de la Copa del Món d’esquí alpí d’Aspen després que no remetessin els problemes a l’esquena que l’han afectat al llarg de les últimes setmanes. L’esquiador, tot i que havia millorat el seu estat físic, va despertar-se amb algunes molèsties que no van fer viable la seva participació, i per això des de l’equip tècnic es va optar per no sortir tampoc a la segona cursa a Aspen.

L’objectiu de Verdú i el seu equip és provar de fer net del tot de l’esquena per tal de poder competir la setmana que ve a Kransjka Gora (Eslovènia), on hi ha programada l’última Copa del Món de la temporada regular el dissabte 9 de març, i també per poder arribar en condicions a l’última cita de la temporada, les finals de la Copa del Món, que estan previstes a Saalbach (Àustria) pel dissabte 16 de març.

D’altra banda, i en esquí de fons, Gina del Rio debutarà avui a la Copa del Món absoluta d’aquesta disciplina amb la disputa de l’esprint de la cita de Lathi (Finlàndia). Després de l’espectacular temporada a la Copa d’Europa júnior i al Mundial júnior, la fondista de la FAE viatja a terres nòrdiques per començar a agafar experiència dintre del circuit mundial. Les qualificacions de l’esprint arrencaran a les 9.15 hores, amb Del Rio amb el dorsal 54, i les finals estan programades a les 11.45 hores.

tracking