Futbol

La UE Santa Coloma aprofita la derrota de l'Inter per ser més líder

La UE Santa Coloma va fer un pas endavant per proclamar-se campió de la Lliga Multisegur Assegurances després de derrotar l’Atlètic Amèrica per 0-1 i aprofitar la derrota del seu principal perseguidor, l’Inter Escaldes, contra l’FC Santa Coloma per obrir ja un forat de quatre punts al capdavant de la taula. Teixeira, amb el seu solitari gol al minut 19, va donar el triomf als de Calderé, mentre que Virgili i Rufo van ser els autors de les dianes de l’FC Santa Coloma contra l’Inter, en un duel en què Domi va retallar diferències per al 2-1 definitiu. La UE Santa Coloma queda amb 48 punts, pels 44 de l’Inter i els 40 de l’FC Santa Coloma.

A més, l’Atlètic Escaldes va imposar-se 3-1 a un Esperança que va acabar amb tres expulsions, el Carroi i el Pas de la Casa van empatar sense gols, i el Penya va remuntar als deu últims minuts davant de l’FC Ordino i es va acabar enduent el triomf per 2-1.