Futbol

Sorteig del Preeuropeu per a la selecció femenina

Les tricolors tindran un grup de tres o de quatre equips a la Lliga C

Panadero, a la presentació com a seleccionador.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova selecció femenina d’Albert Panadero coneixerà avui els rivals al Preeuropeu que es disputarà entre els mesos d’abril i de juliol d’aquest mateix any. El sorteig es farà a partir de les dotze del migdia a Nyon (Suïssa) i Andorra va quedar enquadrada a la Lliga C, el tercer nivell del futbol continental femení.

La fase de classificació per a l’Eurocopa del 2025 a Suïssa està dividida en tres lligues, i en el cas de la Lliga C, amb les tricolors, els 19 combinats nacionals es repartiran en quatre grups de quatre equips i en un de tres equips. L’únic que sap Andorra fins al moment és que no s’enfrontarà a Luxemburg, Kazakhstan, Macedònia del Nord ni Xipre, ja que són els equips del tercer bombo, el mateix en què estarà la selecció nacional. Al primer hi seran Eslovènia, Grècia, Bielorússia, Romania i Albània, al segon Letònia, Montenegro, Bulgària, Estònia i Lituània, i el quart estarà format per Geòrgia, Moldàvia, les illes Fèroe i Armènia.

El Preeuropeu es disputarà durant tres aturades internacionals (entre el 3 i 9 d’abril, entre el 29 de maig i el 4 de juny, i entre el 10 i 16 de juliol), i a la Lliga C, la selecció campiona de cada grup i les tres millors segones passaran al play-off, on jugarien una eliminatòria contra les terceres i quartes classificades dels grups de la Lliga A, on hi ha les potències continentals. A més, les campiones de grup ascendiran a la Lliga B de la propera Nations League.

tracking