Futbol

Oportunitat immillorable

L’FC Andorra visita l’Alcoraz d’Osca, un rival directe, amb l’objectiu de retallar més distància respecte a la permanència

Oportunitat immillorable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’agònica victòria davant el Reial Valladolid a l’Estadi Nacional ha permès a la plantilla de l’FC Andorra alliberar-se i afrontar un mes de març decisiu d’una manera més pausada i cerebral. L’equip tricolor visita aquest vespre l’Alcoraz (20.30 hores) per enfrontar-se a l’SD Osca, un rival directe en la lluita per la permanència, on almenys puntuar sembla un deure innegociable en les aspiracions de salvació del grup d’Eder Sarabia.

L’Andorra començarà la jornada 30 de lliga a tres punts de la permanència amb 42 per disputar, amb un partit menys que ha de jugar al camp del Llevant, i un bon resultat permetria al vestidor, amb més arguments encara, creure a poder assolir l’objectiu. I tot ho ha originat un resultat, un triomf, un gol de Scheidler al minut 90 i un xut d’adrenalina que l’equip vol seguir aprofitant. L’entrenador tricolor va explicar ahir abans de viatjar a Osca que “és evident que guanyar et dona confiança i et reforça, però les coses no han canviat gaire pel que fa a la classificació, tot i estar ara una mica més a prop”. El tècnic va subratllar que el gran repte serà mantenir “el nivell de joc que portem, aquest estat anímic d’alegria i energia especial i poder tenir una mica més d’encert a les dues àrees” per poder derrotar l’equip d’Antonio Hidalgo. “L’equip em demostra cada setmana que el triomf de l’altre dia contra el Valladolid no va ser casualitat”, sentencia Sarabia, que reconeix que “potser el mes passat pensàvem que algun jugador es podria quedar pel camí, però hem sabut tocar les tecles correctes”. En aquest sentit, el tècnic va explicar que “tots han fet un pas endavant en responsabilitat i maduresa, a adonar-se de les coses, i em transmeten molta confiança jugui qui jugui”. L’entrenador de l’Andorra té molt clar que ara “no hi ha lloc ni per relaxar-nos ni per equivocar-nos, i sabem que l’Osca serà un rival que ens proposarà coses diferents. Ara mateix, potser és un dels tres millors equips de la categoria i això ho diuen les sensacions que transmet i els punts que estan aconseguint. Competeixen i defensen molt bé, tenen les idees molt clares i treuen molt més rendiment de les situacions ofensives”. Pel que fa a les baixes, segueixen fora per lesió Martí Vilà, Almpanis i Petxarromán, que sí que podria estar disponible per viatjar a València i jugar contra el Llevant.

L’OSCA, UN MUR

El conjunt altarogonès s’ha convertit en les darreres jornades en un mur infranquejable. El grup d’Hidalgo acumula sis partits sense perdre –dels quals només n’ha guanyat un– i porta cinc jornades sense encaixar cap gol. Amb 33 punts, l’Osca també exposa molt en joc en l’enfrontament davant els tricolors. “És un partit en què haurem de tenir paciència”, va exposar el tècnic, Antonio Hidalgo, que va reconèixer que l’FC Andorra “ens exigirà molt i hem d’estar preparats per patir durant trams del partit perquè és l’equip amb més possessió de pilota de tota la categoria”.

L'EQUIP TRICOLOR TINDRÀ EL SUPORT D'UN CENTENAR D'AFICIONATS

El partit d’aquest vespre contra l’Osca té una importància cabdal per al futur de l’FC Andorra a la Segona Divisió. Per aquest motiu, i davant la necessitat de l’equip de poder comptar amb l’alè de l’afició tricolor, el club va posar a disposició dels seguidors un autocar i entrades per presenciar el partit al Alcoraz. Un primer bus ja s’ha completat i tenint en compte que s’esperen molts aficionats que es desplacin en cotxes particulars, es podrien donar cita prop d’un centenar d’aficionats de l’FC Andorra al recinte altaragonès. Un suport que, ben segur, l’equip d’Eder Sarabia agrairà en un moment clau de la temporada.

tracking