Futbol

L'Andorra cau a Osca jugant amb un home menys

L’FC Andorra perd al camp de l’Osca després de jugar més d’una hora amb un menys

L'expulsió d'Alende va marcar el partit.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha manera. L’FC Andorra va perdre per 2 a 0 al camp de l’Osca i segueix sense ser capaç de guanyar fora de casa o de sumar dues alegries seguides. Si bé és cert que l’expulsió d’Alende (en directe va semblar clara, però vistes les imatges deixa més dubtes) abans de la mitja hora va marcar totalment el partit. Però la realitat és que fins aleshores els d’Eder Sarabia tampoc no havien fet gaire cosa per merèixer anar guanyant. Però l’expulsió i el primer gol local just a la jugada posterior va acabar decantant el partit en contra dels tricolors. I encara gràcies, perquè Ratti va evitar que la derrota fos encara molt més àmplia i més sagnant. Els de Sarabia segueixen a tres punts de la salvació, però encara amb tota la jornada per davant i amb els rivals amb possibilitats de sumar i deixar aquesta distància molt més lluny per als tricolors.

Sarabia va fer bo allò de no toquis el que funciona i va repetir l’onze que va jugar contra el Valladolid diumenge passat. Com era de preveure, la pilota va ser totalment tricolor des de l’inici, tot i que sense acabar de generar perill, mentre que els locals ho provaven, amb força moral, tot sigui dit, amb un xut des de gairebé el mig del camp que Ratti va atrapar sense problemes. L’FC Andorra va tenir la primera clara amb una pilota que li va caure a Jandro a la frontal de la petita, però que els locals van enviar a córner. Els tricolors estaven bé, però en un tres i no res van fer-se, un dia més, l’harakiri. Alende va agafar Obeng quan se n’anava sol i l’àrbitre, interpretant el reglament de manera massa escrupolosa, el va expulsar amb vermella directa sota un núvol de protestes tricolors. Al servei de la falta, Obeng va avançar-se al marcador i va posar el partit coll amunt per a l’FC Andorra. I encara gràcies, perquè una mà salvadora de Ratti va evitar el 2 a 0 d’Elady poc abans del descans, i Gerard Valentín va estavellar una pilota al pal.

A la represa, Sarabia va mantenir l’esquema tot i estar amb un menys. Els tricolors van intentar fer mal, però sense gaire èxit davant d’un Osca que cada cop estava més còmode amb la superioritat numèrica i de joc. Fins que, patapam, córner local, empanada defensiva i 2 a 0 després que Eladi rematés sol des de la frontal de la petita i sentenciés el partit. Sarabia va cremar les naus fent entrar Scheidler, Calvo i Moreno, però el partit no va tenir més història més enllà d’uns tricolors bolcats a l’atac i un Ratti evitant algunes arribades locals.

Sense sumar a l’Alcoraz no en queda cap altra. Els tricolors hauran de sumar, o vèncer fins i tot, al Ciutat de València dimecres vinent si no volen despenjar-se massa de la lluita per la salvació, que serà llarga i complicada.

"ESTEM DE MALA HÒSTIA I ENS HA TOCAT ELS COLLONS"

Eder Sarabia, el tècnic de l'FC Andorra va esclatar contra l’actuació arbitral al camp de l’Osca per l’expulsió de Diego Alende i va manifestar després del duel que “estàvem sent superiors i el partit canvia una vegada més”. A més, va agregar que “no havien demanat la vermella ni ells. Pastor estava a tres metres i Marsà també era allà”. Per últim, va cloure que “al vestidor estàvem de molt mala hòstia i ens ha tocat els collons”. Pensant en el futur, el tècnic basc va assenyalar que “haurem de lluitar contra els elements, collar més i voler ser millors perquè sabem que haurem de jugar contra tots”, i per acabar va manifestar que “a nosaltres és molt fàcil arbitrar-nos i és una ocasió més on sortim perjudicats”.

tracking