Rugbi

La selecció femenina debutarà el 6 d'abril

Les ‘grandalles’ s’enfrontaran a Bulgària en un partit amistós

Martinho, Flaux i Candela, a la roda de premsa.FAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana femenina de rugbi de 15, les grandalles, debutarà a casa el 6 d’abril amb un partit amistós davant de Bulgària a l’Estadi Nacional. La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) va aprofitar el Dia internacional de la dona per anunciar aquesta estrena, ja que serà la primera vegada que la selecció de 15 pugui jugar a casa. De fet, només hi ha hagut un amistós que les tricolors van jugar a Còrcega, però en un duel que no comptava com a oficial.

El president de la FAR, Jean Marc Flaux, va mostrar-se satisfet, a més, perquè el partit es pugui disputar finalment a l’Estadi Nacional. “Avui mateix ens ho han confirmat i estic content, perquè jo era partidari que no es disputés a cap altre lloc”, va assenyalar el màxim responsable, i és que un cop conegut el calendari de la selecció fememina de futbol, les dates van coincidir perquè aquest debut de les grandalles pugui fer-se a l’Estadi Nacional. Més difícil va ser poder tirar endavant el partit, ja que Flaux va explicar que la federació es farà càrrec del desplaçament i l’ajllotjament de Bulgària des de Barcelona fins al país, ja que era l’única manera que el combinat europeu es desplacés a Andorra per disputar l’amistós.

Pel que fa a l’equip tècnic de la selecció, estarà format per Jeannot Martinho i Bea Candela com a seleccionadors, mentre que Jordi Fidalgo farà de mànager de la selecció.

tracking