Rugbi

Nova victòria del VPC per mantenir-se líder

Tot i un inici igualat, els tricolors no donen cap opció al Barça Blau

Duel anterior del conjunt tricolor.VPC

El VPC Andorra masculí no va fallar i va sumar la vuitena victòria en vuit partits a la segona fase de la Divisió d’Honor Catalana després de vèncer el Barça Blau per 17-43. Tot i el resultat final, el duel va estar igualat a l’inici, i és que el marcador estava empatat 10-10 a l’equador de la primera meitat després d’un cop de càstig de Ramiro Gandini i d’un assaig d’Adrià Calvó transformat també per Gandini. A partir d’aquí, però, els tricolors van obrir forat i van marxar 10-24 al descans després de dos assajos més d’Irakli Berdzenishvili i Xolela Daniels, transformats en ambdós casos per Gandini.

A la segona meitat, la tònica va seguir sent la mateixa, i un assaig de Pep Arasanz transformat per Gandini va posar el 10-31 al marcador, que deixava ja gairebé sentenciat el partit, tot i que el conjunt blaugrana va poder retallar fins al 17-31 després d’un assaig de càstig a falta de 20 minuts pel final. Els de Dani Raya no van arronsar-se, ni de bon tros, i un assaig més de Daniels i un altre d’Arasanz, aquest últim transformat per Gandini, van deixar el marcador en el 17-43 final.

Amb aquesta victòria, els tricolors es mantenen com a líders amb 39 punts a falta de dues jornades, i tenen més a prop el títol de la Divisió d’Honor Catalana, que garantiria el factor pista per als de Dani Raya a les dues eliminatòries de play-off que s’han de disputar. El VPC rebrà la setmana vinent el Badalona, i a la següent visitarà el Gòtics.