Ciclisme

Les caigudes marquen l'estrena d'Andona

Les corredores es van veure implicades en un cop múltiple a l’inici

Dues de les ciclistes, abans de la prova.ANDONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andona va debutar a la Copa d’Espanya de ciclisme amb la disputa de la quarta edició del Gran Premi Igartza, a Beasain, una cursa dura que va estar marcada per les caigudes. De fet, les vuit corredores de l’equip van veure’s immerses en una caiguda al tram inicial de la prova quan tot just s’havien disputat els cinc primers quilòmetres i cap no va poder completar la cursa. Anna Albalat, Raquel Balboa, Esther Piquer, Miren Miquel i Laia Sebastià van competir en categoria elit, mentre que Elisenda Vivé, Keren Potash i Nuria Giménez ho van fer en master.

La prova va comptar amb un alt nivell de participació, amb 147 corredores i un nivell alt de duresa, ja que només 47 d’aquestes ciclistes van poder completar el circuit, que comptava amb dos ports de segona i tercera categoria exigents.

Tot i no poder acabar la cursa en aquesta primera participació en la Copa d’Espanya, des del club van mostrar-se convençuts de poder somiar estar al capdavant “si continuem treballant fort”. La següent cita de l’Andona serà al Campionat del Maresme diumenge vinent.

tracking