BÀSQUET SOLIDARITAT

Cinquena campanya per donar sang al Poliesportiu

L’objectiu és superar les 236 extraccions de l’edició passada

Presentació de la campanya.M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Poliesportiu d’Andorra acollirà dilluns 15 d’abril la cinquena campanya de donació de sang de Creu Roja Andorrana i el MoraBanc Andorra amb l’objectiu de superar les 236 donacions que van assolir-se l’any passat. L’horari per fer-ho serà de 12.00 a 20.00 hores i es recomana demanar cita prèvia, tot i que també s’atendrà totes aquelles persones que no en tinguin. En tot cas, tots aquells que donin sang rebran dues invitacions per a l’últim partit de la temporada, que enfrontarà al MoraBanc amb el València Basket el 12 de maig.

Sobre la campanya, la responsable RSC del MoraBanc Andorra, Nathalia de Felipe, va fer “una crida a la societat perquè col·labori amb aquesta causa”, i el secretari general de la Creu Roja, Joan Sauri, va destacar l’esforç que hi ha per convertir el Poliesportiu en un centre de donació”. Per últim, el secretari d’Estat d’Esports, Alain Cabanes, va donar valor a una campanya “molt important i un projecte que diu molt com a societat”.

SISÈ ‘SOLD OUT’

El MoraBanc Andorra ja ha venut totes les entrades per al transcendental partit de diumenge contra el Coviran Granada. En el marc de la Festa dels socis, tots els abonats tenien dues entrades gratuïtes a la seva disposició i ahir van esgotar-se, igual que ja va passar en els partits contra Manresa, Joventut, Bàsquet Girona, Reial Madrid i Saragossa.

tracking