AUTOMOBILISMe

El mal temps marca el debut de Frank Porté

El pilot Frank Porté.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Frank Porté, pilot andorrà d’automobilisme digital i que enguany torna a disputar, en l’automobilisme real, el campionat francès FFSA F4, va disputar la primera cita d’aquesta prova al circuit gal de Paul Armagnac, a Nogaro. El mal temps i els incidents van marcar el debut de temporada de l’andorrà, que va assenyalar que “va ser una cursa amb molts aprenentatges”.

A la qualy, Porté va finalitzar en el 12è lloc a la graella. El trànsit de vehicles, una bandera vermella i un error durant la volta ràpida el van acabar penalitzant. Pel que fa a les tres curses disputades, a la primera els punts se li van escapar de les mans després d’una sortida confusa en què va perdre diverses posicions. A la segona, el mal temps no va donar treva i les autoritats van decidir suspendre-la. Finalment, a la cursa tercera Porté va tenir molt bon ritme de sortida arribant a situar-se a la quarta posició, però defensant la seva posició va tenir un lleuger toc que va afectar l’aleró i el va deixar sense ritme per continuar amb l’atac, finalitzant en la 12a posició.

El pilot va reconèixer que “no és l’inici de temporada que esperava atesa la bona progressió del 2023, les bones sensacions dels entrenaments previs i els coneixements que ja tinc i he consolidat. Malgrat això, ha estat un cap de setmana de molt aprenentatge per a mi i tot el meu equip”. La propera cursa del FFSA serà a Lédenon, del 10 al 12 de maig.

tracking