RUGBI

Triple cita amb les semifinals per als equips del VPC Andorra

Els tres equips sèniors del VPC Andorra afronten un cap de setmana important amb la disputa de les semifinals de les respectives competicions

Duel anterior del VPC.

Duel anterior del VPC.VPC

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Els tres equips sèniors del VPC Andorra afronten un cap de setmana important amb la disputa de les semifinals de les respectives competicions. El primer a entrar en acció serà el segon equip masculí, amb la disputa de les semifinals de Segona Catalana (16.00 h, Prada de Moles). Tot seguit jugarà el primer equip masculí, que disputa la Divisió d’Honor Catalana (18.00 h), mentre que demà serà el torn del conjunt femení, que milita també a la Divisió d’Honor Catalana i que jugarà a domicili (15.00 h).

L’equip masculí s’enfrontarà al Barça Blau i els de Dani Raya arriben com a favorits després d’haver guanyat els deu duels de la segona fase. El tècnic va destacar que “hi arribem molt bé i crec que hem treballat molt, i veig els nois molt centrats i motivats de cara al partit”, a més d’assenyalar que “coneixem el Barça, però és imprevisible per ser un filial i haurem de mostrar el nostre aspecte clau, que és la defensa”. El segon equip masculí haurà jugat abans contra el Geieg.

El conjunt femení visitarà la Santboiana demà i sobre aquest duel Raya va destacar que “elles arriben com a favorites, però nosaltres anem a totes i sense res a perdre”.

tracking