RUGBI

El VPC no dona cap opció al Barça i es classifica per a la final

Els tricolors dominen d’inici a final els blaugrana i ara esperen rival entre el Gòtics i el Químic

Un instant del partit.

Un instant del partit.VPC

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El VPC Andorra no va fallar i va classificar-se per a les semifinals de la Divisió d’Honor Catalana i per la fase d’ascens a Divisió d’Honor B espanyola després d’exhibir-se davant del Barça i guanyar per 57-19. Els tricolors coneixeran avui si el rival diumenge vinent a la Foixarda serà el Químic o el Gòtics.

Els tricolors van anar per feina des de l’inici, i ja guanyaven 14-0 als cinc minuts gràcies a dos assajos de Fede Aguiar transformats per Ramiro Gandini. Un cop de càstig d’aquest últim va situar el 17-0 al marcador, i abans del descans encara van arribar tres assajos tricolors més de Cristian Abarca, Adrià Calvó i Aguiar (tots tres transformats per Gandini) per marxar 38-7 al pas pels vestidors. A la represa un assaig de Gandini transformat per ell mateix va situar el 45-7. Ja a les acaballes del partit, dos assajos més dels tricolors, obra de Soda Daniels i Albert Pons van acabar deixant el marcador en el definitiu 57-19.

La festa va ser completa a Prada de Moles, i és que el segon equip va classificar-se també per a les semifinals, en aquest cas de Segona Catalana, després de desfer-se del Geieg per 46-28.

PRESENTADA L'ESTRUCTURA DE LA FEDERACIÓ PER ANDORRA 2025

La Federació Andorrana de Rugbi va presentar l’estructura de rugbi de set de cara als Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025, que buscarà mantenir el bon nivell després de l’or del combinat femení i el bronze del masculí a Malta 2023.

Thibault Renart serà el seleccionador mascuilí, Patrick Bosque el femení, i Laurent Viole exercirà com a mànager i com a co-seleccionador de tots dos equips. També hi són Mathieu Deleris i Paul Greffier amb el sub 18 femení, i Josep Badia i Cristian Cerqueda amb el masculí.
tracking